Klättervägg Malmö

Extremezones klätterväggar kommer från Clip´n Climb. Vi har 10 färgglada specialklätterväggar. Tre av dessa är t.ex. gjorda för att du och dina vänner skall kunna tävla och utmana varandra. Klätterväggarna passar lika bra till en femåring som till en vuxen. Vårt system Belaymate, Auto Belay är ett system som är säkert och enkelt att använda. Vi har klättringsinstruktör på plats för att hjälpa dig.

Åldersgräns: 5 år

BRA ATT VETA:

– Klättringen är den aktiviteten på Extremezone där det kan bildas kö, vi uppskattar ditt tålamod att vänta på din tur och uppmanar att inte vänta till sista stund av din timme innan du klättrar.

Klättring har aldrig varit så skoj!

Extremezone är stolta över att erbjuda klätterväggar från Clip’n Climb – den perfekta aktiviteten för barn från fem år och uppåt. Med 10 färgglada special-klätterväggar finns det alltid något nytt och spännande att klättra på. Tre av väggarna är särskilt utformade för att du och dina vänner ska kunna tävla och utmana varandra.

För oss på Extremezone är säkerheten alltid högsta prioritet. Därför har vi investerat i det bästa klättersystemet på marknaden – Belaymate Auto Belay. Våra klätterinstruktörer finns alltid på plats för att hjälpa dig och se till att allt går smidigt och säkert.

Vi vill också påminna våra besökare om att det kan uppstå köer vid klätterväggarna. Vi uppskattar ditt tålamod och uppmanar dig att inte vänta till sista stund av din timme innan du börjar klättra.

Kom och upplev spänningen i att klättra på våra fantastiska väggar på Extremezone. Vi garanterar att klättring aldrig har varit så här roligt!

ANDRA AKTIVITETER

VR-ARENA

NINJABANA

TUMBLELANE

NINJABANA MINI

FOAMPITS

SOFT PARKOUR

TRAMPOLINER

KUBE PARKOUR

sv_SESvenska

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.