Hinderbana Malmö - Ninjabana Extreme

Ninja Extreme är gjord för dig som gillar utmaningar och är totalt ca 120 meter lång med flera utmanande hinder, några har skum under sig och banan avslutas med en ramp så kallad ”rampup” eller ”väggen” som du kanske sett på Thoughest hinderbana.

BRA ATT VETA:

Ninja Extreme är för de mer erfarna OCR-utövarna som gillar en utmanande hinderbana. Tränar du inför Toughets så är detta den perfekta hinderbanan för dig. Träna själv eller utmana andra i att komma i mål med bäst tid. Vår rampup har ett rep för de som behöver den lilla extra hjälpen att komma upp.

Anta utmaningen, anta vår hinderbana

Vågar du utmana dig själv på en av Sveriges mest extrema hinderbanor? Då är Ninjabana Extreme på Extremezone i Malmö det självklara valet för dig! Med en total längd på ca 120 meter och flera utmanande hinder kommer du att få testa dina gränser och pusha dig själv till det yttersta.

Vår hinderbana är inte för nybörjare. Ninjabana Extreme är utformad för de mer erfarna OCR-utövarna som söker en riktig utmaning. Med skum under vissa hinder och vår ikoniska rampup kommer du att få kämpa för att ta dig i mål. Men ge inte upp! Du kan träna själv eller utmana dina vänner att se vem som klarar banan snabbast.

Oavsett om du tränar inför Toughest eller bara vill testa dina färdigheter på en tuff hinderbana så är Ninjabana Extreme det perfekta valet. Vi har till och med ett repstöd vid rampupen för de som behöver en extra hjälp på vägen.

Så vad väntar du på? Boka din biljett till Ninjabana Extreme på Extremezone i Malmö idag och anta utmaningen! Vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

ANDRA AKTIVITETER

VR-ARENA

WALL JUMP

TUMBLELANE

NINJABANA MINI

SPORTARENA

SOFT PARKOUR

TRAMPOLINER

KUBE PARKOUR

sv_SESvenska

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.