Parkour Malmö

Välkommen att gå en kurs i parkour hos Extremezone! Vi är ett företag som erbjuder kurser inom parkour för alla nivåer. Vi vill att alla ska ha kul och utvecklas inom denna fantastiska sport. Vi har kurser för både unga och äldre.

Torsdagar är våra träningsdagar. Under 12 veckor med start från v.6 erbjuder vi två olika kurser: Parkour Basic för åldersgruppen 8-13 år och Progress för åldersgruppen 10+.

Parkour Basic är för nybörjare eller de som har tränat upp till två år. Vi tränar parkourens grunder och inga förkunskaper krävs. Progress är för de som har goda kunskaper inom parkour och vill fördjupa sina färdigheter genom att öva på olika tekniker och sammansättningar.

Träningspassen kommer att hållas i Extremezones lokaler på Entré, vån 3. Kostnaden för en termin är 2250 kr. Deltagarna får även fritt inträde till Extremezone och Jump Jägersro mån-fre under träningsveckorna. Gäller ej lov, studiedagar eller röda dagar.

Vi ser till att du får en energikick efter varje kurs genom att bjuda på en frukt. För att en kurs ska bli av krävs det minst 12 deltagare. Vi kommer att meddela er en vecka innan kursstart om kursen blir av eller inte.

Du kan betala med faktura, delbetalning, swish eller på plats. Betalning sker senast vid incheckning första kurstillfället. Vi är kontantfria för att göra betalningen smidigare för dig.

Kom och upplev parkour hos Extremezone!

KURSER 2024

Vilka åldrar & tider?

12 tillfällen med start v. 36

Torsdagar kl. 16 Parkour Basic 8-13 år

Torsdagar kl. 18 Progress 10+ år

Uppehåll v. 44
Slut v. 48

Tid: 55 min

Kostnad:
2250 kr
Deltagarna har även fritt inträde till Extremezone och Jump Jägersro mån-fre under träningsveckorna. Gäller ej lov, studiedagar eller röda dagar.
Vart?
Träningspassen kommer att hållas i Extremezones lokaler på Entré, vån 3.

VÄLJ ATT DELBETALA ER KURS I ER BOKNINGSBEKRÄFTELSE !

Basic – I basic grupperna kan ni vara helt nybörjare eller tränat upp till 2 år. Här tränar vi parkourens grunder. Inga förkunskaper krävs.

Progress – Här kan ni grunderna väldigt bra och övar sammansättningar av olika tekniker och är en mer fördjupande kurs.

Vi bjuder på en frukt efter varje kurs!

För att en kurs ska bli av krävs det minst 12 st anmälda. Vi hör av oss en vecka innan med beslut om start.

Du kan betala med faktura, delbetalning, swish eller på plats.
Betalning sker senast vid incheckning första kurstillfället.

Vi är kontantfria.

Bokningsvillkor

ANDRA AKTIVITETER

VR-ARENA

NINJABANA

TUMBLELANE

NINJABANA MINI

SPORTARENA

SOFT PARKOUR

TRAMPOLINER

KUBE PARKOUR

sv_SESvenska

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.