Tävla och vinn!

VINN inträde till Extremezone för en hel klass eller lag!
Värde: 3 960 kr

Jag vill vinna eller ge bort en upplevelse på Extremezone för en hel klass/lag!

Tävlingsregler

Tävlingen pågår till och med den 31 maj 2022 och riktar sig till personer 18+ år som vill vinna/ge bort ett inträde på Extremezone till en hel klass eller ett lag.

Vi drar en vinnare den 1 juni 2022. Vinnaren meddelas via e-post och vi aviserar även vinnaren på Facebook och Instagram.

Vinsten är ett två timmars inträde på Extremezone, inklusive trampolin-strumpor till klassen eller laget för max 30 personer. Totalt värde upp till 3 960 kr. Vinsten gäller ett besök måndag-torsdag och tas ut senast den 31 juli 2022. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte tas ut i kontanter.

När du deltar i våra tävlingar lagrar vi din e-postadress och kommunicerar vidare med dig genom digitala nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig genom att maila oss på info@extremezone.se alternativt avregistrera dig via länken längst ner på sidan i våra nyhetsbrev.

Denna tävling arrangeras av Extremezone och är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook. All information lämnas till Extremezone.

Välkomna att delta!

IMG 6558
sv_SESvenska

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.