Svensexa/Möhippa Malmö

Extremezone erbjuder allt du behöver för att arrangera den ultimata svensexan eller möhippan i Malmö. Här kan du boka in en dag full av spännande och roliga aktiviteter för hela gänget. Det finns massor av tips och idéer för att skapa ett minne av dagen som bruden, brudgummen och alla deltagare kommer att prata om länge efteråt.

MÖHIPPA – SVENSEXA 3-KAMP

Boka er svensexa eller möhippa på Extremezone där ni tävlar och utmanar den lycklige!

Klättertävling! Klättra mot varandra på tid- Utmaning på höga höjder
Ninjabana på tid eller det tempo man vågar
Foampits! Vem hoppar snyggast ut från trampoliner ner i skumhavet?
Pris inklusive instruktör och strumpor 269 kr/person. Minst 6 deltagare.
Pris per pers 269 kr

Planera din svensexa/möhippa på Extremezone

Om du ska planera en svensexa i Malmö eller en möhippa i Malmö, så är Extremezone stället att börja på. Med ett brett utbud av aktiviteter, kommer ni garanterat att hitta något som passar hela gruppen. Följ dessa tips för att planera den bästa dagen tillsammans med era vänner:

Se till att alla är tillgängliga den dag ni planerar att träffas och anmäl er för aktiviteterna i god tid. Det är viktigt att ni får en plats och att hela gruppen kan delta.

Diskutera med bruden/brudgummen och gruppen vilka aktiviteter ni vill göra under dagen. Ta reda på vad som är möjligt att göra på Extremezone och boka in dem.

Fundera på om ni vill äta på Extremezone eller om ni ska ta med egen mat och dryck. Om ni vill gå ut och äta i Malmö efter aktiviteterna, boka bord på en restaurang i förväg.

Se till att alla vet vad som behövs inför dagen, såsom kläder, skor och eventuella kostnader.

Det viktigaste är att ni har roligt tillsammans och skapar minnen för livet.

Exempel på några av våra aktiviteter

På Extremezone kan ni välja bland många olika aktiviteter som passar både för svensexan och möhippan. Här är några av de roliga och utmanande aktiviteterna ni kan göra tillsammans:

Utmana varandra på höga höjder och se vem som klättrar snabbast upp för klätterväggen.

Spela lagbaserad bågskytte och försök träffa motståndarlagets spelare utan att själv bli träffad.

Fundera på om ni vill äta på Extremezone eller om ni ska ta med egen mat och dryck. Om ni vill gå ut och äta i Malmö efter aktiviteterna, boka bord på en restaurang i förväg.

Ta er igenom en bana med olika hinder och utmaningar på tid eller i det tempo ni vågar.

Hoppa ut från trampoliner ner i ett skumhav och se vem som gör den snyggaste landningen.

Testa den senaste tekniken inom virtual reality och upplev spännande spelupplevelser tillsammans med era vänner.

Vanliga frågor och svar

Man har en svensexa eller möhippa för att fira den blivande brudgummen eller bruden tillsammans med deras närmaste vänner. Det är en dag fylld med roliga och minnesvärda aktiviteter som stärker vänskapen och ger en paus från bröllopsplaneringen.

Ett rimligt pris för en möhippa kan variera beroende på vilka aktiviteter ni väljer och om ni inkluderar mat och dryck. På Extremezone kostar ett 3-kamp-paket 269 kr per person, vilket kan vara en bra utgångspunkt när ni planerar er budget.

Tjejer kan göra en mängd olika saker på en möhippa, beroende på brudens och gruppens intressen. Aktiviteter kan inkludera allt från spa-dagar och vinprovning till mer äventyrliga upplevelser som klättring och paintball. Det viktigaste är att ha roligt och skapa minnen tillsammans.

En svensexa eller möhippa brukar vanligtvis hållas några veckor till några månader innan bröllopet. Det är bra att planera i god tid så att alla deltagare kan boka in datumet och förbereda sig inför dagen.

Fler tips för en lyckad svensexa/möhippa

Om ni vill göra ännu mer under er dag i Malmö, finns det flera andra roliga aktiviteter och sevärdheter att upptäcka runt staden. Här är några tips för att göra er svensexa eller möhippa i Malmö ännu mer minnesvärd:

Testa en rolig kombination av fotboll och golf, där ni ska sparka en boll genom en bana med olika hinder och utmaningar.

Låt hela gänget samarbeta för att lösa kluriga gåtor och fly från ett låst rum inom en viss tid.

Utforska Malmös historia, kultur och arkitektur med en kunnig guide som visar er runt i staden.

Spela en omgång boule tillsammans och koppla av med något att äta och dricka i en fransk-inspirerad miljö.

Packa ner en korg med godsaker och njut av en trevlig stund utomhus i en av stadens vackra grönområden.

sv_SESvenska

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.