Spela VR hos VR Malmö

Öppettider VR

Torsdag kl 16-19
Fredag kl 16-20
Lördag kl 12-20
Söndag kl 12-18

Lovdagar kl 12-19
Studiedagar kl 16-19

Vill ni spela VR utöver våra öppettider, vänligen besök www.thatvrthing.com VR-arenan inne på Triangelns Köpcenter har öppet alla dagar i veckan !

Missa inte vårt ERBJUDANDE 99 kr/spelare!

Zombie Zone

Zombie Zone är ett virtuellt reality spel där du och upp till 7 andra spelare ska rädda världen genom att döda ”The Goliath”.

Först måste ni försöka överleva horderna av zombies genom att använda olika vapen och lagarbete. Ni får också stöd av flyganfall, vapennedkastning och gasbomber… men fastna inte utan er gasmask…

Kazooki Battle VR

Sveriges första multiplayer VR game med 10 spelare!

Spela från 2 personer upp till 10 personer där samtliga spelare interagerar med varandra.

Kazooki Battle är inspirerat av det klassiska spelet spökboll/dodge ball. Du skall försvara dig själv, undvika att bli träffad och framförallt pricka andra men också pricka poängtavlor.

Spelet räknar både team poäng samt individuella poäng och teamet med flest poäng vinner.

Kazooki Battle VR är uppbyggt i tre olika unikt designade miljöer. En futuristisk värld, en vilda västern värld och en pirat värld.

Varje värld är specialdesignad på ett familjevänligt sätt.

Spel AREA: 100 m2.

Maximum spelare: 10 spelare

Minimum spelare: 2 spelare

Team vs Team

Poäng: Individuella och team poäng

Ålder: 8+ år

Öppningserbjudande 99 kr/spelare (ord. pris 129 kr/spelare)

Spellängd: varierande ca 9 min
Vem kan spela? barn från 8 år, familjer, ungdomar, företagsevent, möhippor, svensexor, kalas mfl.

Watch your step

Watch Your Step kommer testa din balans medan du går längst en balk som åker högre och högre upp i himmeln.

Du måste även använda ditt armborst för att skjuta ner mål. Din fart och noggrannhet kommer avgöra dina poäng.

Se till att inte komma för nära kanten annars kommer du att FALLA!

Power Bow

Power Bow är ett bågskyttespel där du måste skydda byns hus från monster som kommer attackera både från marken och luften.
Få olika power-ups som gör din båge mycket starkare och hjälper dig besegra monsterna och glöm inte att se upp för bläckfiskens bubblor.

Power Bow är ett singel player spel vilket innebär att man kör det själv men man kan fortfarande jämföra sina poäng med varandra.

Catapult Crash

I detta unika spel styr du en gigantisk katapult som du själv måste fylla med stora stenklot. Känn på hur det är, att med en verklig simulering slunga stenkloten mot strukturer som faller som ett korthus om du prickar rätt.

Denna upplevelse är baserad på hur en riktig katapult fungerar med jordens gravitation kontra hur mycket du spänner ner katapulten.

Samurai Slice

I detta klassiska arkadspel ”slice och dice:ar” du en hel storm av frukt och grönt som slungas din väg. Utför mästerliga combo-strikes så att du maxar din poäng-streak för att nå toppen av highscore-listan. MEN se upp för farliga föremål som nollställer din combo-streak.

Vanliga frågor & svar

Våra VR-spel upplevs på specialbyggda VR-arena som är utrustade med högkvalitativa VR-headsets och tillhörande utrustning för en optimal upplevelse. Välkommen att boka en tid och upplev spännande VR-spel hos oss!

Malmö VR håller till på Entré Köpcentrum, Fredsgatan 10 i Malmö. Du hittar oss i Extremezones lokaler.

VR är en unik och engagerande spelupplevelse, men det är också en relativt dyr investering. Hos oss på Malmö VR erbjuder vi en totalupplevelse inom virtual reality upplevelser med högkvalitativ utrustning på anpassad bana där du får möjlighet att spela tillsammans i grupper eller singel.

Vi på Malmö VR erbjuder upplevelser för både grupper och singelspelare. Här finns bra spel som passar för både single player och grupper.

Kontakta personalen om du har några funderingar eller boka ditt spel redan idag!