VR-ARENA

ZombieZone är en adrenalin-pumpande, dynamisk co-op shooter med fokus på samarbete och inlevelse. Tillsammans med 2 andra spelare (3 totalt) får man ta del av framtidens arkadupplevelse genom att bli en del av den elitstyrka av supersoldater som måste rensa upp i en företagsbyggnad efter ett fruktansvärt experiment som har spårat ur, och som nu hotar mänskligheten med förödelse.

Tillsammans med sin grupp får man manövrera sig igenom fyra olika miljöer, våning efter våning med unika zombies och mutanter att besegra. Vår VR-upplevelse är unik eftersom du rör dig fritt i vår specialbyggda arena (100 kvm) och dessutom helt trådlöst.

KOMMER INOM KORT!

Nytt multiplayer Kazooki Battle där man kan spela 10 spelare samtidigt.

100 M² SPELARENA!
13 MIN ADRENALIN

ZombieZone är en Mixed Reality upplevelse som utmärker sig genom att använda det absolut senaste inom VR-teknologin som tillåter spelarna att obehindrat röra sig runt på en 100 kvadratmeter stor spelyta, utan kablar eller sladdar i vägen, och olika spelelement uppmanar spelarna att verkligen använda området runt sig.

SPELA UPP TILL 3 SPELARE POÄNGSYSTEM

Ett poängsystem där man kan tävla inom, men också utanför gruppen, uppmuntrar spelarna att ständigt utvecklas, och ger spänning och mervärde även för den mest inbitne spelaren.

HELT TRÅDLÖST
MIN 12 ÅR

ANDRA AKTIVITETER

HALFPIPE

NINJABANA

TUMBLELANE

NINJABANA MINI

FOAMPITS

SOFT PARKOUR

TRAMPOLINER

KUBE PARKOUR