Spela VR hos VR Malmö

Öppettider VR

Fredag kl 16-19
Lördag kl 12-18
Söndag kl 12-18

Sportlov, Påsklov, Höstlov & Jullov kl 12-19
Studiedagar kl 16-19

Vill ni spela VR utöver våra öppettider, vänligen maila din förfrågan till info@extremezone.se alternativt besök www.thatvrthing.com VR-arenan inne på Triangelns Köpcenter har öppet alla dagar i veckan !

The Factory

Är du redo för ett skräckinjagande äventyr? Kliv in i den förvrängda världen av “The Factory,” ett spännande free roam escape spel som kommer få ditt hjärta att slå snabbare och ditt sinne fullständigt engagerat.
Kan du och dina vänner fly innan ni hamnar i ”The Puppetmasters” klor?

Samla ditt lag med upp till 6 spelare, för samarbete är nyckeln i detta spel. Samarbeta för att besegra hjärtnupna pussel och avslöja gåtorna som står mellan er och frihet.

I detta spel rör man sig fritt i en labyrint av gångar och miljöer.

Gör dig redo för en adrenalinkick när du navigerar genom de mörka och kusliga miljöerna i The Factory. Spänning, skräck, och oväntade överraskningar väntar dig vid varje hörn, vilket gör detta äventyr till en rysligt spännande och oförglömlig upplevelse.

Medan du utforskar, håll utkik efter dolda samlarföremål – de är inte bara där för dekoration! Att upptäcka dessa skatter låser upp extra poäng.

Låt inte detta skrämmande äventyr glida dig ur händerna! . Kan du besegra klockan och komma segrande ut från The Factory med dina vänner?

Zombie Zone

Zombie Zone är ett virtuellt reality spel där du och upp till 7 andra spelare ska rädda världen genom att döda ”The Goliath”.

Först måste ni försöka överleva horderna av zombies genom att använda olika vapen och lagarbete. Ni får också stöd av flyganfall, vapennedkastning och gasbomber… men fastna inte utan er gasmask…

Kazooki Battle VR

Sveriges första multiplayer VR game med 10 spelare!

Spela från 2 personer upp till 10 personer där samtliga spelare interagerar med varandra.

Kazooki Battle är inspirerat av det klassiska spelet spökboll/dodge ball. Du skall försvara dig själv, undvika att bli träffad och framförallt pricka andra men också pricka poängtavlor.

Spelet räknar både team poäng samt individuella poäng och teamet med flest poäng vinner.

Kazooki Battle VR är uppbyggt i tre olika unikt designade miljöer. En futuristisk värld, en vilda västern värld och en pirat värld.

Varje värld är specialdesignad på ett familjevänligt sätt.

Spel AREA: 100 m2.

Maximum spelare: 10 spelare

Minimum spelare: 2 spelare

Team vs Team

Poäng: Individuella och team poäng

Ålder: 8+ år

Öppningserbjudande 99 kr/spelare (ord. pris 129 kr/spelare)

Spellängd: varierande ca 9 min
Vem kan spela? barn från 8 år, familjer, ungdomar, företagsevent, möhippor, svensexor, kalas mfl.

Watch your step

Watch Your Step kommer testa din balans medan du går längst en balk som åker högre och högre upp i himmeln.

Du måste även använda ditt armborst för att skjuta ner mål. Din fart och noggrannhet kommer avgöra dina poäng.

Se till att inte komma för nära kanten annars kommer du att FALLA!

Power Bow

Power Bow är ett bågskyttespel där du måste skydda byns hus från monster som kommer attackera både från marken och luften.
Få olika power-ups som gör din båge mycket starkare och hjälper dig besegra monsterna och glöm inte att se upp för bläckfiskens bubblor.

Power Bow är ett singel player spel vilket innebär att man kör det själv men man kan fortfarande jämföra sina poäng med varandra.

Catapult Crash

I detta unika spel styr du en gigantisk katapult som du själv måste fylla med stora stenklot. Känn på hur det är, att med en verklig simulering slunga stenkloten mot strukturer som faller som ett korthus om du prickar rätt.

Denna upplevelse är baserad på hur en riktig katapult fungerar med jordens gravitation kontra hur mycket du spänner ner katapulten.

Samurai Slice

I detta klassiska arkadspel ”slice och dice:ar” du en hel storm av frukt och grönt som slungas din väg. Utför mästerliga combo-strikes så att du maxar din poäng-streak för att nå toppen av highscore-listan. MEN se upp för farliga föremål som nollställer din combo-streak.

Vanliga frågor & svar

Våra VR-spel upplevs på specialbyggda VR-arena som är utrustade med högkvalitativa VR-headsets och tillhörande utrustning för en optimal upplevelse. Välkommen att boka en tid och upplev spännande VR-spel hos oss!

Malmö VR håller till på Entré Köpcentrum, Fredsgatan 10 i Malmö. Du hittar oss i Extremezones lokaler.

VR är en unik och engagerande spelupplevelse, men det är också en relativt dyr investering. Hos oss på Malmö VR erbjuder vi en totalupplevelse inom virtual reality upplevelser med högkvalitativ utrustning på anpassad bana där du får möjlighet att spela tillsammans i grupper eller singel.

Vi på Malmö VR erbjuder upplevelser för både grupper och singelspelare. Här finns bra spel som passar för både single player och grupper.

Kontakta personalen om du har några funderingar eller boka ditt spel redan idag!

 

sv_SESvenska

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.